20 juni, Kategori: Barnbarn, Okategoriserade

Dagen då Victoria och Daniel gifte sig.

Den här dagen började med att lille L hittade ett kantarellställe alldeles själv. ”Kom mamma, så ska jag visa dig var det växer svamp!” sa han. I diket alldeles bredvid vägen ner till bryggan lyste det gult, vilken lycka! Det räckte till en god stuvning som vi åt till lunch tillsammans med crepes gjorda på kycklingägg från Lyrön.

För er som inte vet det är kycklingägg de första äggen som de unga hönsen värper. De är mycket mindre än dem man kan köpa i affären. Men godare, tycker somliga!

Senare på dagen, efter att vi hade kollat på vigseln mellan Victoria och Daniel, åkte vi en sväng med nya båten. Både Lille L och Sigge tycker att båten är underbar, stor nog att kunna springa omkring när man känner för det, och med en ruff där det går att stänga om sig och busa lite för sig själva. Dessutom har båten en ratt som man sitter bekvämt på en kudde bredvid farfar och styr. Och en tuta!

 Tuuut!
När vi kom tillbaka från sjöturen blev det väldigt bråttom att hinna till konserten med Majornas 3e Rote och Tomas von Brömssen i Flatö kyrka. Vi cyklade dit, och det var tur för vi hade inte haft en chans att få parkering. Det var en kanonkonsert, helt fullproppat i kyrkan och med ett tryck utan dess like. Lille L var jätteduktig hela tiden och blev bara lite otålig på slutet. Men det hjälpte att busa en liten stund på kyrkbacken med farmor så klarade han av en halvtimme till på läktaren..
Men när vi skulle cykla hem efter konserten ville han ta sig upp i cykelstolen SJÄLV och knäppa säkerhetsbätet SJÄLV.

Kommentarer

  1. Kommentar av Stora L den 20 juni, 2010 kl 11:38

    Åhhh vilka fina bilder! 🙂 Underbara lilla L! <3

    Kram

  2. Kommentar av Stora J den 20 juni, 2010 kl 05:48

    Måste vara världens sötaste unge! vilken helmysig dag, önskade man varit med. <3

Kommenteringen är stängd.