8 april, Kategori: Författarblogg

Firar med ukulele och rabarber.

Idag har jag postat och mailat iväg mitt manus Marvatten till sju förlag. Fyra av dem har redan innan sagt att de vill läsa. Igen. Ett par av de stora har refuserat tidigare, men vill ändå läsa igen. Ett skickar tackmail när jag har mailat dokumentet, säger att de kan ordna med utskrift själva och lovar att skicka Marvatten till en ny redaktör som ska läsa med fräscha ögon. Det måste man väl tolka positivt?

Återstår att posta manus till tre förlag ytterligare, men det får vänta ett par dagar. Hinner inte skriva ut mer nu. Varje manusbunt blir på nästan fyrahundra sidor med de marginaler och det radavstånd som krävs. Det här betyder att jag har satt punkt. Jag är fri, åtminstone tills alla förlag har svarat. Nästa vecka är vi i Toul, i båten. Härmed meddelas alla med eventuella inbrottsplaner att vårt hus är bebott under tiden vi är borta. C vaktar både huset och trädgården.

Nu måste jag fira. Jag är så dålig på det. Kastar mig helst över nästa projekt och glömmer att dröja kvar i glädjen över det som är. Just nu finns faktiskt bara glädje. Glädje över påsken som var så lyckad, över våren som är så tidig, över ukulelespelandet som går så bra. Alla är friska och framtiden är full av planer och förhoppningar.

påsk4

Mormors sminkväska rymmer många skatter.

påsk3

 

Tre systrar i solen.

systrar

 

Koden är knäckt!

ucke

 

 

 

rabarber

Kommentarer

  1. Kommentar av Anna Hansson den 10 april, 2015 kl 09:40

    Härligt att vara klar och ha skickat in! Hoppas att det går vägen! 🙂

  2. Kommentar av Katinka Bille Lindahl den 13 april, 2015 kl 01:47

    Tack Anna! 🙂

Kommenteringen är stängd.