26 november, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 39.

Hur förverkligar du dina drömmar just nu?

Sylvia längtar ut

Kommentarer

 1. Kommentar av sara - Glitterögon den 26 november, 2009 kl 11:03

  Just nu genom att slita mitt hår och maila- och ringa runt till en rad studievägledare. Leta olika kurser. Och tro på mig själv och att jag blir det jag vill bli.

 2. Kommentar av iza den 26 november, 2009 kl 02:04

  Min dröm är att jag och min familj ska ha ett så bra liv som möjligt, bra bostad, bra jobb, bra hemmiljö, och det som är väldigt viktigt för mig då är att vi alltid visar vår kärlek till varandra. Alltid avslutar dagen med en mysstund, alltid avslutar mysstunden med pussar och kramar. Vi börjar varje morgon med att säga att vi älskar varandra, att vi älskar vår son.
  Mitt drömjobb är att kunna hjälpa skolbarn med fysiska och psykiska problem, därför vill jag bli skolsköterska, så samtidigt som jag är mammaledig så pluggar jag till att bli undersköterska, jag jobbar extra som vårdbiträde för att få erfarenhet av vården, vilket gynnar både mig själv och min son! Att ständigt tänka efter vilket som är nästa mål och hur jag ska ta mig dit är en viktig del för att uppfylla sina drömmar! Vi är på gång!
  Tänkvärt inlägg! Kramar

 3. Kommentar av Elin - Ett hus till oss den 26 november, 2009 kl 05:55

  Bygger hus och ägnar dagarna åt mitt älskade barn 🙂

  Sv: Ja många har nog julskinkan klar dagen innan julafton. Jag är för otålig av mig 😉

  Hoppas du får en härlig kväll, Kram Elin!

 4. Kommentar av Ellen Hagerö den 26 november, 2009 kl 09:07

  Jag övar min medvetenhet och att fånga dagen, små vackra projekt och gör saker jag njuter av, allt för att hitta tillbaka till en verklighet och vardag som fungerar på sikt!

 5. Kommentar av Fru Evelina den 26 november, 2009 kl 11:20

  jag förverkligar verkligen mina drömmar nu – att vara mamma!! =) det är det jag lever för just nu, och när jag njutit ett tag av det ska jag ta tag i framtiden, vad jag vill göra efter föräldra”ledigheten”.

  Kram igen!

Kommenteringen är stängd.