25 januari, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 55.

Vilka fem saker kan du vara tacksam för idag?

(Du som har en Iphone kan skaffa Appen Gratitude och bygga upp en underbar tacksamhetskalender – rekommenderas varmt!)

Tack för att jag bor här.

Kommentarer

 1. Kommentar av iza den 25 januari, 2010 kl 09:01

  Jag är tacksam för att vi har fått en dagisplats till sonen, att vi äntligen ska flytta (denna veckan så egentligen har jag inte tid att sitta här), att jag har tak över huvudet och värme inomhus, att min familj ställer upp så mycket som dom gör!
  Det finns mycket att vara tacksam för, och man tänker verkligen på det nu med tanke på katastofen på Haiti!

 2. Kommentar av Ritva den 25 januari, 2010 kl 10:45

  Hittills i dag: 1. Att ännu en dag kunna kliva ur min säng. 2.Att ha möjlighet att ta en lång hundpromnad. 3.Att äldsta hunden 13 år tillfrisknat från en allvarlig pankreatit. 4. Att ha fått en ljuvligt litet SMS från 21 åriga barnbarnet Marie med slutorden:”Jag älskar Dej Farmor” 5. Att L-J-U-S-E-T åter skönjas.
  Gud, så previligerad man är! Kram alla!

 3. Kommentar av Stine den 25 januari, 2010 kl 12:33

  Livet, barna, at vi er friske, god sterk kaffe i koppen, og at det bare er 6 dager igjen av Januar… Og det er bare begynnelsen!

 4. Kommentar av Frida den 25 januari, 2010 kl 01:58

  1. Jag är så pigg och glad idag!
  2. Jag har fina naglar, är tacksam över att jag satt mig själv lite mer i fokus sista veckan.
  3. Mina barn är lediga från dagis och det betyder middag på bordet när jag kommer hem och mer tid tillsammans idag hela familjen.
  4. Det är så ljust och fint ute.
  5. Lönen har kommit och jag kan äntligen uppdatera kyl och frys 🙂

 5. Kommentar av Ellen tooba Hagerö den 25 januari, 2010 kl 09:42

  Tack för mina fina barn.
  Tack för min älskande och stöttande make.
  Tack för vilan idag.
  Tack för maten på bordet och tak över huvudet.
  Tack för världens bästa dagmamma till P.

 6. Kommentar av sara - Glitterögon den 27 januari, 2010 kl 11:05

  Bortsett från de där basic grejerna som familj, hälsa osv. är jag tacksam över att det snöar i dag – att vi äntligen fått en riktig vinter. Jag är tacksam över att jag kunnat sitta hemma och plugga i dag. Jag är också tacksam över att jag fick tid att virka lite. Att min inflamation i foten verkar vara på väg att ge sig. Och till sist tacksam över att Mr C inte ”tvingade” mig att köra Killemannen till simskolan i det här ovädret (trots att han tycker att jag bör träna att köra i sånt här väder) utan åkte själv.
  Kram.

 7. Kommentar av Wojtan ♥ den 27 januari, 2010 kl 11:30

  * Tack för att jag har två underbara barn.
  * Tack för att jag vaknar varje morgon
  * Tack för att min man älskar mig precis som jag är.
  * Tack för att jag har möjlighet att hjälpa andra som inte har det lika bra som jag
  * Tack för att jag har Farmorsbloggen!

  Kram Åsa

Kommenteringen är stängd.