22 februari, Kategori: Barnbarn, Farmor svarar själv

Svar på Farmorsfrågan nr 140.

Vad ger mig livslust?

Just nu finns det bara ett svar: SOMMAR! Med allt vad det innebär av båtliv, barnbarn, krabbfiske, ljusa kvällar, sol och värme, blommor, grillmiddagar, uteliv. Ja, alltså att vara utomhus. Jag lever utomhus på sommaren. I min trädgård bland pioner och rosor, i mitt fina växthus eller bara ute i största allmänhet.

Under förra året tog jag enligt mitt fotoprogram Lightroom 304 bilder av lille L. Det låter väldigt lite, men å andra sidan är jag rätt kritisk när det gäller fotografier, jag raderar säkert 75% av alla jag tar.

Den här bilden är inte riktigt skarp, så det förvånar mig att den finns kvar. Men jag kunde väl inte motstå den där blicken. Spelevinkblicken.

I lördags när vi träffades för att äta födelsedagslunch för hans pappa i Göteborg sa han:

”Fammor, jag har saknat dig!”

Är det konstigt att man blir svag i knäna och smälter?

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.