29 september, Kategori: Farmor svarar själv

Svar på Farmorsfrågan nr 184.

Hur många snälla tankar tänker jag en vanlig dag?

Jag önskar att det vore fler. Särskilt när jag är stressad är det lätt att negativa och kritiska tankar tar över. Det känns som om det är dags att läsa om den där boken av Kay Pollack: Att välja Glädje. För det är ju så att ju svartare tankar man har om andra, desto mörkare blir det egna livet.

Just nu packar jag för tre dagar i Stockholm, det blir en bra övning i att tänka snälla tankar.  Först tågresan, sen tunnelbana, sen butiksbesök hos återförsäljare mitt i city, mitt i värsta fredagsrusningen… Stockholm är knappast min favoritstad.

Men SEN – skrivarkurs med författarcoachen Ann Ljungberg i två hela dagar! 🙂  Det ska bli riktigt spännande och kul.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.