3 juni, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 91.

Vart vill du resa?

Kommentarer

 1. Kommentar av Lene den 3 juni, 2010 kl 08:00

  Jeg vil reise til Egypt! Fordi mannen min elsker å dykke, og der skal det visstnok være fantastisk å dykke… Så da vil jeg dit. Jeg kan sitte på stranden under en parasoll og nippe til en drink mens han ”bader”. <3

  Og så vil jeg til London og Paris. For der kan vi være storbyturister – hånd-i-hånd i joggesko og solhatt. Se på alt det vi bare har sett på film og lest om i bøker. DET hadde vært noe det!

  Jeg vil til Finnmark igjen. Der er det vakker natur. Jeg vil vise mannen min hvor fint det er der. Han har gått glipp av noe der, skjønner du. Men vi skal dit på sommeren. Så kan vi sove i ei gamme og fiske i Tanaelva. 🙂

  Jeg kan reise hvor som helst, jeg. Bare jeg har Andreas min ved min side. <3

 2. Kommentar av Katinka den 3 juni, 2010 kl 09:47

  Jag har varit i Egypten. När jag var 20 år och en vacker prinsessflicka med långt ljust hår. Det var en mardröm och jag lovade mig själv att ALDRIG MER! Vänta med Egypten tills du blir äldre och fulare! 😉 Men London, det är ju enkelt och billigt, kostar väl bara några hundralapper med Norwegian från Rygge? För övrigt håller jag med dig, jag reser vart som helst bara Odd följer med.

 3. Kommentar av Anita den 3 juni, 2010 kl 09:26

  Har upptäckt att jag inte behöver resa långt för att uppleva mycket. Nya kulturer hittar man bara man träffar en annan människa. Jag vill hyra en cykel i Stockholm och cykla runt. Är uppvuxen i förort så det kan ju tyckas lite konstigt. Men det var skönt när jag kunde erkänna för mig själv och andra att jag längtar inte ut i världen.

 4. Kommentar av Katinka den 3 juni, 2010 kl 09:56

  Anita,du har rätt såklart. Man kan ju känna större själarnas gemenskap med en främling i Peking än med sin granne. Och reslusten varierar verkligen under livet. Den är ju inget självändamål. Jag tycker det låter underbart att cykla i Stockholm, gör det i sommar! Kramar Katinka

 5. Kommentar av Wojtan den 3 juni, 2010 kl 11:17

  Hej

  Jag ÄLSKAR att resa och en stor sröm är Nya Zeeland. Vi vill dit, men vill att barnen ska bli lite större innan vi åker så att vi får möjlighet att göra mer när vi väl är där.

  Kram Åsa

 6. Kommentar av Anna-Lena den 5 juni, 2010 kl 08:37

  Jag drömmer NU om att kunna resa en långweekend med mannen till Dublin i höst! Ingen av oss har varit där och vi behöver en kärleks-semester utan barn nu!!! 😀 SÅ vi kikar lite, planerar och drömmer… oxå mysigt! 😀

 7. Kommentar av Katinka den 8 juni, 2010 kl 12:10

  Planeringen och drömmandet är ju faktiskt halva nöjet! Jag har varit i Dublin, glömde faktikst det! 🙂 Urmysig stad, och även mysigt på landsbygden runt omkring. Hoppas ni kommer iväg!

 8. Kommentar av Yvonne den 10 juni, 2010 kl 01:58

  Jag ska resa tillbaka till Egypten i november – underbart klimat och roliga människor, härligt salt vatten och åh… vad härligt!
  Annars kan jag längta att resa till min mamma och hälsa på 🙂

 9. Kommentar av Katinka den 13 juni, 2010 kl 07:12

  Du har rätt, jag är orättvis mot Egypten, jag kan inte döma ett helt land efter en dålig erfarenhet på 70-talet! Skäms på mig. Berätta gärna mer om din resa till Egypten. 🙂

Kommenteringen är stängd.