Om mina bilder

Jag älskar att fotografera, alla bilder i min blogg har jag tagit själv om inte annat anges.

Bilder från min blogg får inte kopieras eller spridas utan mitt tillstånd.

Vill du se fler bilder finns det lite mer organiserat på Flickr. Adressen dit är http://www.flickr.com/photos/katinkabille/

Min fotoutrustning består av en Nikon D300s med diverse objektiv. Favoriter är ett zoomobjektiv 18-200 mm 3,5-5,6 och ett zoom-macro 60 mm 2,8.  Stativ försöker jag nästan alltid använda, skärpan blir så mycket bättre.

Jag fotar alltid i RAW och organiserar och bildbehandlar i Lightroom. Tack till Tony Meyer i Nösund och Patrik Björk Larsson på Moderskeppet som har lärt mig nästan allt jag kan om foto och bildbehandling  genom sina fantastiska DVD-kurser. (Köp!) Jag är fortfarande bara nybörjare, det finns oändliga skatter som väntar på att upptäckas bara jag hinner ägna mig i lugn och ro åt alla Moderskeppets kurser som står i bokhyllan.

 

Lilywhite 72/365