8 juni, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 92.

Vilken sak som du äger kan du inte leva utan?

Kommentarer

 1. Kommentar av Anita den 8 juni, 2010 kl 05:36

  Klart att jag kan leva utan den men jag vill inte leva utan min dator! Kontakt med hela världen i alla lägen. Har just legat lite sjuk och Åh vad tråkigt det skulle vara utan en dator i knät.

 2. Kommentar av Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma den 8 juni, 2010 kl 06:45

  Oj sak som jag äger?
  Första tanken var mobilen, sen laptopen, sen min domän.
  Fast leva utan alla materiella ting kan jag leva utan då jag inte har någon medicin t.ex.

  Hur mår du?

 3. Kommentar av Katinka den 8 juni, 2010 kl 10:47

  Tackar som frågar <3 Jag mår väldigt bra. Äntligen. Men det kommer inte av sig själv. Och medicin räknas inte som "sak"!

 4. Kommentar av Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma den 8 juni, 2010 kl 06:53

  Sådär ja, nu har du fått en svärmorsfråga från mej.. Johanna. 🙂

 5. Kommentar av Katinka den 8 juni, 2010 kl 10:44

  Tack för den! Och nu har jag svarat! 🙂

 6. Kommentar av Eva den 8 juni, 2010 kl 08:51

  Jag skulle kunna leva utan alla mina saker.
  Jag skulle klara mig.
  Överleva.
  Men tvättmaskinen skulle jag sakna mest tror jag.

 7. Kommentar av Familjen Korb ♡ Blivande tvåbarnsmamma den 8 juni, 2010 kl 10:48

  Bra att det är bra, håller tummarna att det förblir så! KRama

 8. Kommentar av Katinka den 8 juni, 2010 kl 10:50

  Anita och Eva – visst är det en svår fråga? Men tänk så mycket som ändå är rätt enkelt att välja bort.

 9. Kommentar av Sara - Thaison den 9 juni, 2010 kl 06:52

  Vilken bra fråga. Första tanken var internet (okej det är väl egentligen inte en sak men används väldigt mycket). Jag tycker jag blir jätte handikappad när internet strular. Sedan blev jag nästan lite arg på mig själv. Man kan väl klara sig utan de flesta matriella saker.

 10. Kommentar av Malin den 9 juni, 2010 kl 05:27

  Egentligen skulle jag kunna leva utan alla mina saker, dom gör livet bekvämt men mer är det inte. Min mobil gör att jag kan ha kontakt med min älskade make när han är på jobbet hela dagen och min dator att jag kan blogga och läsa alla bloggar jag följer, men jag behöver dom inte. Det enda jag behöver är min familj.

 11. Kommentar av Yvonne den 10 juni, 2010 kl 02:00

  Ingenting – jag har varit utan allt och vet att jag klarar mig ändå. Bara jag har mina nära och kära omkring mig.
  Vad jag inte skulle v i l j a vara utan är min säng och ett set sängkläder.

 12. Kommentar av Lazita den 10 juni, 2010 kl 03:41

  Jag har testat att vara utan det mesta.Nu tex var vi utan både dator och mobil i en v sedan åskan slagit ner.Man saknar grejerna bara det första dygnet sen går det bra..för två år sedan var vi utan tv i ett halvår det gick oxå väldigt bra,hela familjen läste mkt böcker och barnen öva upp sitt läsande massor då.Jaqg tror att om man har familj och kära omkring sig är det mkt lättare att leva utan massa matriella ting än om man lever ensam

 13. Kommentar av Katinka den 13 juni, 2010 kl 07:07

  Jaa…alla är vi rörande överens! 🙂 Våra nära och kära ära allt vi verkligen behöver om det kommer till kritan. Hoppas ni talar om det för dom då och då! Kram

Kommenteringen är stängd.