16 juni, Kategori: Farmor svarar själv

Farmor svarar på fråga 93.

Jag är rätt unik i två fall: Jag dricker inte öl och jag ser inte på TV.

När det gäller öl har jag aldrig lärt mig tycka om det, fast jag var tonåring under den värsta mellanölstiden på 60-talet. Det bara blev så, har ingenting med moral att göra, jag gillade helt enkelt inte smaken. Svagdricka däremot tycker jag om!

Vad beträffar TV-tittande så har jag helt enkelt inte tid. Det finns så mycket jag vill hinna med som är mycket roligare. Fotografera, ordna med mina bilder, lära mig nya program, pyssla i trädgården och växthuset, kolla Facebook, skriva i bloggen, läsa, måla, prata i telefon, twittra.

Det händer ganska ofta att jag läser om ett program som jag blir sugen på att se. Om jag då lyckas ställa in TV:n blir jag ändå alltid så rastlös och otålig eller utråkad efter max en kvart, att jag stänger av. Då och då impulsköper jag en DVD. Jag har flera stycken med Killinggänget och Mia & Klara. Nån gång kommer jag säkert att titta på dem. Nån gång när jag är ensam och behöver ett gott skratt.

För övrigt är jag en unik person på många andra sätt också. Precis som Eva Dahlgren sjunger; Det finns bara en av mig och det är jag. Det finns bara en av dig och det är du.

Kommentarer

 1. Kommentar av Anna den 16 juni, 2010 kl 02:08

  Nej, titta på tv har man egentligen inte tid till 🙂 Eller jo, men bara program som man verkligen vill se … Många människor verkar å andra sidan vilja se precis allt som går på TV.

  Dock kan man mysa och gosa framför tvn och då känns det mer okej på något sätt, mindre som slöseri med tid. Jag har fått vänja mig lite, för min kille är tv-beroende 😉 Annars sätter jag bara på tvn när det är ngt jag verkligen vill se.

  Tycker det låter helt toppen att du ägnar livet åt annat 🙂 Och öl … nä, det är inte gott 😀

 2. Kommentar av Katinka den 16 juni, 2010 kl 10:14

  Anna, om min man var TV-beroende så skulle jag kanske inte heller kunna hålla mig borta från TV-soffan 🙂 Men nu är vi två som är totalt ointresserade. Förresten, inte totalt, jag såg faktiskt alla avsnitten av Solsidan på min Iphone. I ärlighetens namn lägger jag kanske lika mycket tid på min Iphone och datorn, som många gör på TV-tittande.Härligt att det finns EN till som inte gillar öl! 😉

 3. Kommentar av Mamma till 10 den 17 juni, 2010 kl 10:40

  Att jag valt att skaffa 10 barn =))))

Kommenteringen är stängd.