2 juli, Kategori: Farmor svarar själv

Svar på Farmorsfrågan nr 95.

Frågan nr 95 löd alltså: Vad är det finaste någon har sagt till dig?

Meningen med mina frågor är ju att sätta igång positiva tankar, det finns inget svar som är rätt eller fel. Jag har inte tänkt ut några svar i förväg, frågan är alltid lika utmanande för mig som för dig. 🙂

Den första tanken som dök upp i mitt huvud när jag funderade på frågan nr 95, var denna: lille L 3 år och jag gick hand i hand nere vid stranden. Jag sa till honom: ”Vet du, det här är det allra bästa jag vet, att hålla dig i handen och promenera med dig.” Och då svarade den lilla ungen:” Ja me, farmor.” <3

Den andra tanken handlade om Odd och hans glädje över min 60-årspresent till honom, som var Sigge. Han har sagt det så många gånger nu, så jag kan inte välja ut en exakt ordalydelse.

Men han säger att ingen har någonsin gjort honom så glad som jag. Och det är det finaste någon har sagt till mig.

Kommentarer

  1. Kommentar av Stora L den 2 juli, 2010 kl 11:43

    Lilla L:s spontana ”Pappa, jag älskar dig!” är utan tvekan det bästa som finns att få höra! <3

Kommenteringen är stängd.