11 juli, Kategori: Barnbarn

Händelserik helg.

Tiny och lille L  fyller huset med aktivitet. Deras mamma och pappa lagar mat, tvättar och plockar och planerar. Själv behöver jag bara gosa med barnbarnen, göra brandkårsutryckning till kiosken på  Malö camping efter lördagsgodis och baka surdegsbröd.

Det är en perfekt arbetsfördelning. 🙂

Min Odd är på killsegling i Tyskland (det är den bästa beskrivningen, fast ingen i båten är under 60…)

Helgen med badutflykter i nya båten fick hastigt omplaneras när lille L fick 40C feber i fredags kväll. Ögon och näsa rann och han var het som en kamin. Idag söndag har febern gått ner till 38,5, men det är inte tal om att vara ute i solen.

Pergolan med tak av markisduk är husets bästa uteplats. Här är alltid svalt, skuggigt och torrt.

 Sjuklingen lille L vilade i hängmattan under päronträdet istället för att leka nere på badstranden.

Tiny har precis börjat med smakportioner av mosade rotfrukter och också gröt. Hon smaskar förtjust men har lite problem med att svälja. Inte så konstigt om man bara har sugit i hela sitt liv!

 Tiny älskar att sitta i stolen. Här har hon full koll på allt som händer. Dessutom läter det så roligt nr man bankar med saker på plasten. Och hon börjar lära sig vad som händer om man slänger saker på golvet! Vips är det någon som plockar upp dem igen! 🙂

 Om jag var tvungen att välja bort alla sorters växter i trädgården utom en, så skulle jag behålla vinbärsbuskarna. ALLA barn älskar att plocka och äta röda vinbär. Även väldigt sjuka barn kan bli lite pigga för en stund.

 Bästa Iphone-appen för små sjuklingar heter Angry Birds. Lille L skjuter med slangbella och vinner en massa poäng.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.