17 juli, Kategori: Foto

Natt i trädgården.

Eftersom jag vet lite mer (en hel del mer) om hur min kamera fungerar efter förra veckans fotokurs, provade jag att ta ett par bilder på tid och med stativ i kväll. Det är så stilla och magiskt ute. Jag tog en bild på vår uppfart, och en bild inne i trädgården på mitt växthus. Det är belyst kvällstid genom en IKEA-kristallkrona som tänds och släcks med timer.

Jag älskar hur skenet från växthuset lyser upp liljor och riddarsporrar i rabatten på utsidan. Den fina rosenportalen som Store J svetsade åt mig i 60-årspresent är också spännande mot natthimlen. 

Kommentarer

  1. Kommentar av Jocke den 17 juli, 2010 kl 10:17

    Riktigt snygga bilder!

  2. Kommentar av Bluefairy den 19 juli, 2010 kl 06:16

    Det øverste bildet er helt fantastisk, det ser akkurat slik ut som jeg håper min hage kan bli om noen år! 🙂

  3. Kommentar av Katinka den 20 juli, 2010 kl 12:48

    Tack! Ja, jag älskar mitt växthus och min trädgård både på dagen och natten! 🙂 Ditt blir säkert lika fint. Kram 🙂

Kommenteringen är stängd.