18 juli, Kategori: Foto

Nya bilder till #fotosondag!

Här kommer mina bidrag till veckans fototema ”Öppen” på bloggen Fotosöndag.

Bilden föreställer en gammal smidd järngrind som stått i trädgården till mina morföräldrars gård i Skåne. Grinden är säkert mer än 100 år gammal och tillverkad för hand. Jag älskar saker som är vackra. Det finns faktiskt människor som inte tycker att skönhet är så viktigt. Eller som kanske inte ännu har förstått hur viktigt det är.

Men precis som musik, dofter och färger har en direktkanal in till våra själar, så tror jag att skönhet också har det.

Hur man definierar skönhet vet jag däremot inte. Men jag tror att den kan definieras, alltså att man kan mäta den. Den här grinden är definitivt vacker.

 Att fotografera är det absolut roligaste jag vet. Igår tog jag 247 bilder på Sven-Bertil Taube.  Jag stod längst framme vid scenen på Taubespelen och fotograferade med stativ på min Nikon D60.

Nu har jag suttit halva dagen och fått ner antalet till 27.

Du hittar en del av mina bilder på sajten Flickr. Jag har precis börjat lagra mina bilder där, så  småningom har jag tänkt att alla ska ligga där. Fast alla blir såklart inte offentliga. Det sympatiska med Flickr, i motsats till Facebook, är att rättigheterna till bilderna stannar hos mig.

Kommentarer

  1. Kommentar av Christina den 19 juli, 2010 kl 12:47

    Vilka härliga foton! Särskilt grinden och växthuset. Me like! Vad duktig du är! Blir verkligen inspirerad att börja fota själv.

  2. Kommentar av Katinka den 20 juli, 2010 kl 12:50

    Tack för den snälla kommentaren! Du gjorde mig just väldigt glad! 🙂

  3. Kommentar av Christina den 22 juli, 2010 kl 12:52

    🙂 Kram på dig!

Kommenteringen är stängd.