22 juli, Kategori: Barnbarn

Krabbfiske!

Idag hade vi fint besök av Johanna som brukade tillbringa somrarna på Flatön som barn. Hon ville att hennes Tove skulle få uppleva Svarteskär med krabbfiske, precis som hon själv kom ihåg det. Och tänk, ingenting hade förändrats! 🙂
Jag vet, för jag var ju med när Johanna och hennes små ljuslockiga prinsessor till småsystrar tillbringade hela somrarna där på krabbstenarna.

Det blev en heldag vid stranden, med pannkakor som lunch. Lille L blev lite ställd när han förstod att det var meningen att man skulle ta pannkakorna direkt med fingrarna, han är inte van vid picknick ännu. SÅ får man inte göra på dagis! 🙂  Men han och Tove fiskade krabbor i flera timmar utan att tröttna.
Kanske var det t.o.m. samma krabbor som fiskades upp. Vem vet hur gammal en krabba kan bli?


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.