16 december, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 123.

Hur visar du att du bryr dig?

Kommentarer

 1. Kommentar av Sara ~ Candis den 17 december, 2010 kl 08:42

  SV. Jag skriver alltid ett sponsrat inlägg såsom jag alltid brukar skriva annars och det är det som mina läsare tycker är så bra och de tycker det är jätteskönt att jag skriver som jag alltid gör även fast det är något jag får betalt för.
  Och att de inte ser ut som annonser i min blogg är tydligen något som iaf går hem hos mina 500 läsare och det är ju det som faktiskt är meningen tycker jag.
  Skulle jag däremot sätta igång och skriva på ett sätt som inte passar min blogg, då skulle de elaka kommentarerna rulla in direkt.

  Lycka till. Kram Sara

 2. Kommentar av Katinka den 17 december, 2010 kl 11:18

  Oj, det här blir en obegriplig kommentar på Farmorsfrågan, måste nog förklara vad det handlar om för övriga läsare 😉
  Det handlar om ifall man ska tala om för sina bloggläsare att man får betalt för att skriva om något (= ett sponsrat inlägg)eller inte. Enligt Marknadsföringslagen måste man faktiskt det. Sara och jag har olika uppfattning. Men detta handlar alltså inte om Farmorsfrågan!

Kommenteringen är stängd.