27 april, Kategori: Foto

Min nya skinnpaj!

Undrar om du kan förstå hur lycklig och stolt jag är över att kunna ha den här skinnjackan och de här Replayjeansen? 15 kg mindre sen den 5 februari i år, (tack vare Xtravaganza och Caroline på Allsports) och hela 25 kg mindre än vid hälsokollapsen i september för 18 månader sedan.

Tänk att jag släpade runt på 25 kg mer kropp. Hur orkade jag? Det är lika mycket som en hel säck med fårfoder, som jag alltid ber Odd om hjälp med. Eller en stor säck Blomjord.

Nej visst nej, jag orkade ju inte. Ena knäet är opererat och varje morgon äter jag blodtrycksmedicin. Men den har jag fått löfte av doktorn om att jag kan försöka ta bort i sommar. 🙂

Skinnjackan hittade jag igår  i secondhand affären Lailas i Göteborg. Den har lite knuttestuk och min favoritfärg rubinröd, och jag fick den för ett riktigt fyndpris, bara 795:-

Skinnjackan och jeansen är målet jag satte upp för etapp två i min viktminskning i februari. Då hade jag 10 kg minus som målsättning, men det blev 15 av bara farten. Nu är jag väldigt noga med vad jag äter, och att jag äter, mobilen är min matklocka så jag inte ska glömma de viktiga mellanmålen. Aldrig mer över 72 kg, det har jag lovat mig själv.

Kommentarer

 1. Kommentar av Mia den 27 april, 2011 kl 06:18

  Vad snygg du är Katinka – heja dig!
  Kram Mia

 2. Kommentar av Katinka den 27 april, 2011 kl 09:39

  Tack fina Mia!

 3. Kommentar av Mamma L den 27 april, 2011 kl 07:02

  Snygg jacka – snygg mamma!

 4. Kommentar av Katinka den 27 april, 2011 kl 09:40

  Tack! Jag visste att du skulle gilla jackan! 🙂

 5. Kommentar av Evelina den 27 april, 2011 kl 07:35

  Väldigt fin jacka men framför allt fina DU! Hjälp vad du har blivit smal sen vi sågs. Gorgeous!! Det är ganska knäppt att tänka så i efterhand, hur mycket man kan bära runt på utan att egentligen tänka på hur mycket det är. Du har gått ner ungefär lika mycket som jag gick upp under graviditeten 🙂

  Kramar

 6. Kommentar av Katinka den 27 april, 2011 kl 09:42

  Du var ju också otroligt viljestark och snabb med att gå ner dina graviditetskilon – använder du fortfarande orbitreken? ;-)Kram, ser fram emot att träffas i Stockholm!

 7. Kommentar av Piglet den 28 april, 2011 kl 07:43

  Vilken pingla 🙂
  Blir det en motorcykel nästa gång nu då? 😉
  Beundrar verkligen din viljestyrka!!

 8. Kommentar av Katinka den 28 april, 2011 kl 09:04

  Nix, motorcykel är jag alldeles för feg för. :-S

Kommenteringen är stängd.