27 april, Kategori: Farmor svarar själv

Svar på Farmorsfrågan nr 154

Det har blivit lite oreda bland farmorsfrågorna över påsken. Men frågan var såhär: ”Vad drömde du inatt?

Oftast minns jag inte alls vad jag har drömt, och om jag gör det brukar det oftast vara något riktigt hemskt. Jag tror verkligen att drömmarna är en slags ventiler för själen, och att det kan vara väldigt givande och läkande att intressera sig för sina drömmar.

Inatt drömde jag att jag provade kläder. Inte vilka kläder som helst, utan vackra balklänningar. Jag gick ur affär och i affär och provade den ena skapelsen mer fantastisk än den andra. Alla passade, men det var omöjligt att bestämma sig. I sommar är vi bjudna på ett jättebröllop i Montreal i Canada, så det var ingen mystisk dröm. ”Vad ska jag ha på mig?” har surrat i mitt huvud ända sen inbjudan.

Eftersom jag var i Göteborg idag på ett möte, bestämde jag att testa om drömmen var ett tecken, och kollade två secondhandbutiker i Vasastan. ”Vintage” och ”Lailas”, båda på Götabergsgatan. Jag hittade ingen balklänning, men en fantastisk skinnjacka för bara 750:- Bild kommer imorgon! 🙂

Efter mötet lunchade jag med Åsa som har Wojtans blogg och som idag fanns på hela GP:s förstasida av en väldigt otrevlig anledning. En sjuk person har ”kapat” hennes liv på Facebook och gjort det till sitt eget!

En ängsligare person skulle väl ha stängt ner sin blogg och dragit täcket över huvudet, men modiga Åsa gör tvärtom. Här fattas lagstiftning, anser hon, och hoppas på debatt. För det handlar ju inte bara om att knycka bilder på hennes barn på bloggen, vilket polisen anser och därmed kan de i stort sett inte göra någonting. Heja Åsa!

Aftonbladet intervjuade medan jag väntade, så imorgon (onsdag) kan du nog läsa om henne där också. Jag passade på att ta ett eget porträtt av Åsa medan AB:s fotograf höll på.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.