30 april, Kategori: Barnbarn

Mellan fruktstunden och pannkakorna…

Vid tvåtiden blev det plötsligt så tyst. Lille L och hans pappa åkte tillbaka till stan för att fira Valborg med E och kompisar. Men på torsdag träffas vi igen, då ska jag vara barnvakt medan L:s mamma har en gästföreläsning. Kanske kan vi ta en kortis till Liseberg? 🙂

Tack vare pappa L har Odd nu kommit en bra bit på väg med båten, nya akterpulpiten är på plats och en del motorfix hanns också med. Jag har lovat vaxa och autosola mässingsdetaljer och rostfritt. Sen.

Lille L och jag har fyllt på sandlådan med ny sand och tvättat alla sandleksakerna. L har kissat på gräsmattan, gungat i päronträdet, hälsat på lammen och lekt en massa med Sigge.

Vi har också suttit i hammocken tillsammans och laddat hem en ny Angry Cats och en Talking Larry plus en Talking Ben till min Iphone. Talking Ben var lite lurig, han ville plötsligt ha 15:- för att fylla på några provrör med kemikalier. Innehållet i provrören kunde man sedan få honom att blanda, och så hände diverse roliga saker, explosioner, eldsflammor och annat. Nåja, 15:- räckte rätt länge.

Kommentarer

  1. Kommentar av Mamma L den 30 april, 2011 kl 06:47

    Åhh Liseberg på torsdag!! I vilket fall kan vi väl hänga och låta kusinerna leka?! Puss

Kommenteringen är stängd.