5 maj, Kategori: Barnbarn

Kvalitetstid till slut

När alla ärenden och möten var avklarade var det dags för dagens roliga avslutning: följa lilla S till orkestern och bära kontrabasen. Sedan passa lille L medan mamma K hade sin gästföreläsning. All stress rann bara av mig och jag har njutit av varenda minut. Dessutom hann jag byta blöja på lilla Mini och gosa med henne. Redan två månader!
Nu ligger jag i sängen bredvid lille L och bloggar. Han sover djupt bland alla mjukisdjuren. Vi har gillrat en fälla på golvet i hallen till mamma K. När hon kommer in genom dörren kommer hon att kliva på det gröna monstret som jag köpte på en resa till lille L när han bara var ett år. När man rör monstret börjar det skratta hysteriskt och hoppa runt. Detta hade L glömt bort, han blev väldigt förtjust när jag hittade batteriet inne i monstrets mage, och slog på den lilla svarta knappen.
Vi får väl se vad som händer när K försöker smyga in…:-)

126/365 foton 2011. Tema: På gång.

126/365 foton 2011. Tema: Olika fokus.


Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

  1. Kommentar av EvaMarie den 6 maj, 2011 kl 07:53

    Vilken härlig blogg du har…och vilka underbara barnbarn!!! Visst är det väl ”livets efterrätt” att få umgås och älska dessa härliga varelser!!??? Och sen göra ”bus” med föräldrarna…kan det bli bättre än så!!!??? /Kram EvaMarie

  2. Kommentar av Katinka den 8 maj, 2011 kl 09:26

    Tack för din kommentar! Du har förstås helt rätt! 🙂 Kram Katinka

Kommenteringen är stängd.