13 maj, Kategori: Barnbarn, Farmor svarar själv

Svar på Farmorsfrågan nr 158.

Hmmm… Vilken förändring skulle göra störst skillnad i mitt liv?

En massa pengar skulle ju inte vara fel!  Får hoppas på den där Harry Boy som jag köpte idag samtidigt med tårtan till mina arbetskamrater! 🙂 Tre miljoner behöver jag för att kunna pytsa ut guldkant på livet till barn och barnbarn och ändå få lagom mycket över till Odd och mig.

Men om jag håller mig till mer realistiska förändringar, så är det ju så att det enda man kan förändra är sig själv.

Nu har jag ju redan klarat av en jätteförändring som gör väldigt stor skillnad i mitt liv, genom att gå ner 25 kg i vikt. Det har jag berättat tillräckligt om i den här bloggen.

En sak som jag däremot inte har klarat av, trots doctors order är att gå ner i tempo och sätta gränser för mig själv. Fortfarande måste jag varje vecka boka av saker som jag har planerat, för att själen säger NEJ! när det börjar närma sig avgång. Till exempel skulle jag egentligen ha suttit på planet till London på måndag, för att jobba i lugn och ro ett par dagar på ett litet hotell i Kensington. Det låter väl lugnt och mysigt? Det är bara det att jag knappt hunnit packa upp efter MammaGalan och skåneresan och ska gå på kurs en vecka i Paris i slutet av maj. Och däremellan är kalendern full av möten, barnbarnsdop, kortare jobbresor osv. Och sen ska jag resa till Kanada i början av juni.

Så därför bokade jag av hotellet i London igår, och ringde vandrarhemmet Trollhummern på Käringön istället. Där kan man jobba helt ostört och koncentrerat och koppla av i pauserna. Det behöver jag inte resa ända till London för. Tänk om jag hade insett det från början, då hade jag sluppit en massa ångest, stress och dåligt humör.

Här kommer en ljuvlig video där Tiny visar hur duktig hon har blivit på att äta soppa med sked, alldeles själv utan att spilla. Och vilken liten flirtkula hon är! Mamma L har tagit filmen.

Kommentarer

  1. Kommentar av Mamma L den 13 maj, 2011 kl 08:48

    Ljuvlig är den, duktig är hon men äran för filmen är inte min he he. Pappa N har både lagat maten och filmat 🙂

  2. Kommentar av Emelie den 13 maj, 2011 kl 09:22

    Nämen se så duktigt 🙂 Tror jag det att man blir lite stolt då!

    Oj vad du ska flänga runt Katinka! Dock ska det bli väldigt kul att följa dig <3

Kommenteringen är stängd.