29 maj, Kategori: Barnbarn

Alla dagar är Mors Dag.

Är man mamma finns det inga dagar när man inte tänker på sitt barn. Är man barn däremot, kan det hända att man helt glömmer bort sin mamma, åtminstone för ett tag. Sara Britz har skrivit en sån underbar krönika i dagens GP om när hon glömde bort sin mammas födelsedag. Läs den! Hittar inte länken just nu, men har twittrat till Sara och frågat efter en länk. 🙂

Igår var det Hammarkulle Festivalen och idag har det varit MegaLoppis i Majorna, med massor av roliga påhitt. Den här bilden kom till min IPhone från Mamma A. Lilla A som en sprallig Tiger – väldigt passande. Kolla framtanden som håller på att växa ner i luckan. Sju år och nybliven storasyster. <3

Kommentarer

 1. Kommentar av Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset den 29 maj, 2011 kl 08:46

  Tack underbar Katinka!
  Grattis på morsdag själv! <3

  Tänkte passa på och fråga dej efter mailen till den jag bör maila för att kolla hur det går med Loves berlock?

  Kram

 2. Kommentar av Katinka den 29 maj, 2011 kl 11:09

  Hejsan Johanna, maila till susanne@lifestone.com så får du svar! Kram och godnatt

Kommenteringen är stängd.