29 maj, Kategori: Foto

Fotolördag.

Idag har jag suttit  väldigt många timmar framför datorn med bilderna från dopet. Det kändes nästan skönt att regnet öste ner. Fast vi hann ändå med en långpromenad. 

Eftersom jag fotade utan blixt blev många av bilderna inne i Toltorpskyrkan en aning gryniga. Brus kallas det på fotospråk. Det går ganska enkelt att redigera bort. Men eftersom veckans tema i ”min”  fotogrupp FotoSöndag är just Brus, så mixtrade jag lite med att behålla och t o m förstärka bruset. I svart vitt blev det riktigt bra. Påminner om riktigt gamla svartvita fotografier tycker jag. Kanske skulle jag t o m ha gjort den lite bruntonad? Den här bilden på en koncentrerad liten Mini  får vara med i min andra fotoutmaning också, att ta 365 foton under 2011. 

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.