13 september, Kategori: Farmor svarar själv

Svar på Farmorsfrågan nr 181.

Här kan du göra ett roligt test och få veta mer om din personlighet 

Jag tänker verkligen inte avslöja vad testet sa om mig, mer än att jag kanske borde jobba lite på min sociala förmåga. Men det visste jag ju innan. 😉

Nu ska du få tips om en annan mysig blogg som jag hittade tack vare LyckoBloggen som jag ju ofta länkar till.

Den heter Psycoach och skrivs av Linnea Molander. Under hela september ”lyckoboostar” hon genom att varje dag publicera en teknik eller övning som man kan göra för att uppnå lycka. Lyckoboost nr 9 handlar till exempel om att man mår bra av att göra saker med Mening. Som att engagera oss i andras välbefinnande, arbeta politiskt eller fackligt, sjunga i en kör… Inte någon direkt nyhet kanske, men ändå värt att fundera en stund på.

Vad gör jag för att hjälpa andra och inte bara mig själv? Barnvaktar ibland?

Om en liten stund ska jag dra iväg på Zumba, men jag vet inte om det räknas…

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.