10 januari, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 205. Vad gör din familj glad?

Nr 10/365+1 foton 2012. Tema: Vad gör dom?

Kommentarer

 1. Kommentar av Mrs G den 13 januari, 2012 kl 01:50

  Läs gärna mitt inlägg i min blogg där jag berättar om den stora kärleken och att välja ett liv utan barn.
  Inte minst för alla kloka och vidsynta kommentarer jag har fått.

  http://wp.me/p1uIV8-2z0

  Kram Mrs G

 2. Kommentar av Katinka den 13 januari, 2012 kl 06:57

  Tack för din kommentar, och nu har jag varit inne och läst på din blogg också. OJ, så många kommentarer!! Jag har svårt att förstå varför detta skulle vara en så känslig fråga, du har ju tänkt igenom detta noga och verkar säker på din sak. Och det är förstås viktigt eftersom det är svårt att ändra sig om några år. Kan du inte bara svara så som du skriver i ditt blogginlägg? Det är ju ett rakt och enkelt svar som inte kan missförstås. Sen är det en annan fråga varför vissa tar sig rätten att ifrågasätta andras livsval. Men det finns alltid klumpiga och korkade personer, man kan bli förvånad… En bekant utbrast när hon fick se mitt barnbarn: ”Oj en sån söt liten svarting, en sån docka vill jag också ha!” Man får lära sig att spela gås och bara skaka av sig…

 3. Kommentar av Mia den 15 januari, 2012 kl 07:04

  I vår familj blir vi glada av att resa tillsammans, upptäcka nya platser, träffa nya människor. Men också resa till de vi känner, de platser som är välbekanta för att känna igen sig, känna tillhörighet.
  Vi blir också glada av god mat och äta den tillsammans, vid matbordet har vi många fina samtal.

Kommenteringen är stängd.