21 februari, Kategori: Barnbarn, Foto

Snart ett år.

Om några dagar fyller hon ett år. I min bilddatabas har jag 441 foton som jag har tagit av henne under året.

Men då är det bara de foton jag har behållit. I själva verket har jag knäppt flera tusen.

Ibland kan jag få ångest över alla fantastiska porträtt på barnbarnen som ligger gömda i min dator och som kommer att stanna där. Aldrig framkallas på papper eller canvas, aldrig hamna i en fotobok. Det är lite grann förbannelsen med digitalkameran.

Frusna ögonblick av fullkomlig skönhet. Som det här porträttet av Mini som jag tog igår, i eftermiddagsljuset från fönstret hemma hos mamma A. Mini hade ett litet hårband som hon tuggade på, vi tog ifrån henne det och lät henne spana efter det. På så vis fångade jag den här blicken och hennes fina leende.

Men det är bara en av 54 bilder från samma tillfälle… Jag behöver en sån där klocka som store L önskar sig i födelsedagspresent, en som går baklänges.

First year

Kommentarer

  1. Kommentar av Flickr: tianxiaozhang den 21 februari, 2012 kl 07:25

    Cute

  2. Kommentar av Flickr: Carnicula den 21 februari, 2012 kl 10:54

    Vilken härlig bild, snyggt ljus och snygga färger. 🙂

  3. Kommentar av Flickr: good canary den 23 februari, 2012 kl 08:50

    beautiful job!

Kommenteringen är stängd.