10 april, Kategori: Farmor svarar själv

Svar på Farmorsfrågan 216. Vart ska du?

Här hittar du en video som visar hur en man förverkligar sin dröm att ro ensam över Atlanten. http://youtu.be/ThxPLsMlB9Y?t=39s Det är en helt fantastisk uppvisning i viljestyrka och målmedvetenhet. Jag  får tårar i ögonen, och jag tänker:  ”men han måste vara lite knäpp ändå…”

Och samtidigt – tänk om det inte funnes människor som gör till synes knäppa saker, om så bara för att bevisa att det omöjliga går att åstadkomma, bara man bestämmer sig. Och bara man försöker tillräckligt många gånger, på tillräckligt många olika sätt. Tänk om det inte fanns människor som vågar ta risken att bli betraktade som idioter.

Då skulle vi fortfarande klättra omkring i trädkronorna.

Själv är jag för närvarande nöjd om jag lyckats ändra RSS-koden och bloglovinkoden så att mitt inlägg nu är klickbart i Facebook…

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.