10 februari, Kategori: Barnbarn

Barnbarn och Båtmässa

Flera dagar utan bloggande, jag skyller på Lille L och Båtmässan. Och mitt Manus. Att skriva, dvs redigera,  varje dag är målet, och om jag måste välja mellan bloggen och Manuset så blir det just nu det senare. Att välja mellan Lille L och Manuset går ju inte, men Odd och jag turades om att försöka hitta på roliga alternativ till dataspel och TV. Annars skulle Lille L mycket väl kunna sitta parkerad i soffan på heltid. Han är som de där gymnasisterna jag läste om i GP idag. När deras svenskalärare frågade vad han skulle göra för att få dem att läsa böcker, svarade de: ”Du ska tvinga oss.”

34/365 Läcker

34/365 Läcker

 35/365 foton. Tema: Minimalistiskt.

35/365 Minimalistiskt

 36/365 foton 2013. Tema: Lekfull

37/365 foton. Mitt i prick.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.