13 augusti, Kategori: Barnbarn

Ordlös.

Bloggen har fått vila ett tag, och det är synd, så mycket som det händer i mitt liv nu. Jag borde verkligen dokumentera för att inte glömma. Nytt litet barnbarn, bröllop på lördag och spännande framtidsplaner som tar form allt mer. Så mycket lycka, så många planer, så stor aktivitet. Och så litet som blir skrivet. Det är det enda som saknas just nu, ensamhet och tid för reflektion. Men det får man nästan inte tänka, för att inte väcka de onda makterna. Hur kan jag ha mage att sakna något över huvud taget?

Igår bokade jag flygbiljetter till Las Palmas. Hela mörka kalla november och halva december ska jag sitta i min lilla lägenhet ovanför Las Canteras och skriva. Antingen den sista finputsen på nuvarande manus, eller första utkastet till nästa.

Men innan dess hinner jag vara med på dopfesten för lilla Leah.

Leah1

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.