7 februari, Kategori: Barnbarn

Väldigt tyst söndagskväll.

Det är inte synd om mig, absolut inte. Men det är väldigt tyst och stilla här hemma nu. Vilken kontrast…

Bara för några timmar sedan grillades det korv utomhus, och vi tävlade i vem som kunde komma längst på snowboarden med lille L. (Store L vann förstås, fast han fuskade och tog sats.)

Store J råkade köra i diket 2 gånger på samma dag med pappas bil, stackarn. Vägarna på ön är inte att leka med nu, med all snön. Inga skador som tur är,varken på bil eller människor. Nu är han på väg tvärs över Sverige tillbaka till Kalmar och högskolan. Han har med sig flera stycken av mammas goda surdegsbröd och dessutom en burk särskilt smaskig honung från Orust.  Jag väntar så smått på telefonsamtalet som talar om att resan gått bra.

PS. Bilderna i detta inlägg är tagna med min Iphone. Bilderna igår tog jag med Nikon D60. Vilken skillnad.

Vinnarskallar. Alltid samma handgrepp!

 

Gamla modellen duger också.

Kommentarer

  1. Kommentar av Maria den 8 februari, 2010 kl 12:55

    Mysiga bilder =)
    Ja, vi har fått en hel del snö iår, men snart, snart är våren här =)
    Ha en trevlig dag!

  2. Kommentar av Margareta den 8 februari, 2010 kl 08:50

    När jag råkade läsa om surdegsbröd i det här inlägget slog mitt hjärta ett extra varmt slag. Jag äger en speciell kärlek för surdegsbröd. För det första att det är jätte gott och nyttigt och för det andra att det är ett mysterium att baka med surdeg. Man blandar mjöl och vatten och låter det stå några dagar. Med lite värme skapar man ett liv som är en början till att sedan baka underbara bröd med surdeg som ett enda jästkraft. Det var inte länge sedan som jag började baka med surdeg. Jag har tröttnat på allt som innehåller olika konstiga insatser. Så en dag bestämde jag mig att baka själv. Idag får inte bara färsk, varm smörgås med smältande smör på men även en underbar känsla av glädje och kärlek.

Kommenteringen är stängd.