15 februari, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 61.

Hur väl känner din mamma dig?

Allt du begär.

Kommentarer

 1. Kommentar av sara - Glitterögon den 15 februari, 2010 kl 01:41

  Jag tror faktiskt att min mamma känner mig i nästan lika stor utsträckning som jag själv känner mig 🙂 Min mamma är min bästa vän och vi talar om det mesta. Men all min frustration och en del jobbiga saker vet hon inte så mycket om även om jag tar upp dem med henne.

 2. Kommentar av Frida den 15 februari, 2010 kl 07:40

  Mer väl än vad hon själv önskar, ha ha. Men så går det när man har en öppen relation! Jag tar gärna upp allt i mitt liv och mamma kan väl ibland vilja trycka på ”tystknappen”.

  Vi är inte bästa vänner, jag älskar att hon är just min mamma och inget annat. Allt det du har på bilden med Tiny och hennes mor, allt det är en mamma. Ljudlös kärlek, trygghet, och att få vara sig själv i alla väder.

 3. Kommentar av Ellen (tooba) Hagerö den 16 februari, 2010 kl 02:20

  Mamma känner den sidan av mig som jag så väl jobbar för att få behålla, jag har en mer tragisk sida som jag tagit mig igenom ensam med min man och några vänner, tydligen är den påväg upp i rampljuset för min mormor som dog i April 09 har skrivit sk ”Levande böcker” och hon har sett både det ena och det andra som jag trodde jag kunnat dölja så väl. Idag utelämnar jag inga delar, det hjälper ingen och allra minst mig själv!

Kommenteringen är stängd.