24 februari, Kategori: Farmor svarar själv

Farmors svar på fråga nr 63.

Idag är jag i Göteborg och passar mina barnbarn. Skolan är stängd pga rasrisk. För mig är det en ny och ovan frihet att kunna göra såhär. Ta en dag ledigt bara. Det känns så ovant att jag var tvungen att lägga in ett ärende också, när jag ändå var i stan. Så jag har tittat in till Gunnel på Storken Babyproffsen också, och lämnat nya skyltex till henne.

För mig är frihet att råda över min tid. När jag blev sjuk i september förstod jag på riktigt hur viktig den friheten är för mig. Nu mår jag mycket bättre, men är långt ifrån frisk.
Igår läste jag att två av mina bloggvänner är mycket nära att braka rakt in i den där Väggen. Lene Pene på En Strikkoholikers bekjennelser, och Gunnar, Abbes pappa. Jag hoppas de kan få stopp på sina karuseller i tid.

Om det är till någon tröst kan jag säga att idag är jag tacksam för att kroppen bara utvisade mig för en stund, och inte för resten av matchen.

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.