24 februari, Kategori: Farmor svarar själv

Frihet kan vara ett eget rum.

Faktiskt har jag inte haft ett eget rum sedan jag blev vuxen. För några dagar sedan började jag flytta in i Js gamla tonårsrum som jag har målat och fixat till. Här ska jag skriva och måla. Här ska allting vara vackert och bekvämt för att underlätta skapande. Hittills har jag kallat det för mitt nya arbetsrum. Men egentligen är det bara mitt alldeles egna rum.

Kommentarer

  1. Kommentar av Eleonore den 24 februari, 2010 kl 07:47

    Så glad jag blir av att läsa det du skriver. Jag kommer aldrig att bli mormor. Jag har inga döttrar. Däremot har jag tre underbara söner. För mig låter mormor så mycket mer nära än farmor och jag längtar efter barnbarn att vara nära. Alla dina texter andas närhet, livsglädje och aktivitet. På så sätt hjälper du mig med två nojjor – ”bara-farmor-nojjan” och ”hjälp-jag-håller på-att-bli-gammal-nojjan”. Därför har du min varmaste tack. Keep it comming!
    /Eleonore

Kommenteringen är stängd.