4 mars, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 66.

Vad driver dig framåt i livet just nu?

Om några månader...

Kommentarer

 1. Kommentar av Anna-Lena den 4 mars, 2010 kl 10:47

  JUST NU känner jag att det är familjen, speciellt barnen som driver mig. Att ordna i och runt huset så det blir som vi vill ha det (sen kommer man säkert hålla på hela tiden, men grunderna, att alla rum blir som vi vill i stora drag) att ordna det bästa för barnen framöver- skola osv, speciellt till lilla Nora som nästan är döv!?.. Familjen AB! blir svaret! ;D

 2. Kommentar av E. den 4 mars, 2010 kl 11:46

  Just nu drivs jag av känslan av att allt går bra. Idag känner jag att allting, vad jag än skulle ta mig för, fungerar. Jag känner att jag är stark och, ja nästan, oövervinnelig. Det skulle säkerligen nästan kunna kallas övermod, men dagen känns full med möjligheter istället för de hinder som jag annars brukar kunna kalla min vardag.

  Jag önskar att jag kunde sätta fingret på vad det är som gör att jag känner så här, för att kunna frammana känslan igen om eller när den skulle försvinna. Det skulle kunna ha att göra med familj, med vänner, med att ha ett bra jobb som jag är bra på och som jag trivs med, att ha en älskande älskare eller bara det kemiska faktum att solen och ljuset så sakteliga återvänder och D-vitaminproduktionen stimuleras. Förmodligen är det en salig blandning av allt ovanstående – en mängd pusselbitar som fallit på plats.

  Jag har vind i seglet, och för en gångs skull ska jag och vinden åt samma håll.

 3. Kommentar av Emily den 4 mars, 2010 kl 05:39

  Hej!

  Vilken jättefin farmorsblogg!

  Du verkar vara en så underbar och klok farmor, hoppas att det är okej att jag länkar till dig ifrån min blogg, där jag skriver om min son Julian som har Down syndrom;

  http://myperfectbabyjulian.blogspot.com/

  För att bara kommentera det som E så fint har skrivit här ovanför mig; jag känner som du E, detta blir ett bra år! Tiden är inne för positiv förändring det känns i hela luften. 😉

  Kramar Emily

 4. Kommentar av Annelie den 4 mars, 2010 kl 06:57

  ”E.” har skrivit så oändligt vackert att ingenting egentligen behöver tilläggas!

  Livet självt driver mig framåt….
  Det finns en massa härliga saker att se fram emot, våren sommaren. Och att vi ska få vårt andra barnbarn i juni, vi väntar otåligt på att vårt nya boende ska börja byggas….
  Semester på Kreta tillsammans med goda vänner till hösten.
  Och varje dag är ju ett nytt kapitel av nya möten, intryck och händelser. Det är så sant som alla säger, man lär så länge man lever!

 5. Kommentar av Katinka den 5 mars, 2010 kl 12:23

  Vad har jag gjort för att få sådana underbara bloggläsare som skriver så fantastiska kommentarer? Tack för att ni finns, och tack för att ni delar med er!

 6. Kommentar av Lene den 6 mars, 2010 kl 01:56

  Det er nok den nydelige mannen min og de vidunderlige barna våre som driver meg mest fremover. 🙂

  I tillegg er det vel lengselen etter lys og varme – det går jo mot sommer! 🙂 Vinteren har vært tung og lang. Den er alltid den tøffeste årstiden for meg. Nå ser jeg fremover mot et flott halvår.

  Ha ei fin helg, kjære Katinka!

Kommenteringen är stängd.