2 juni, Kategori: Okategoriserade

Mot Australien!

Lillhusse store J är på snabbvisit från Kalmar där han går på högskolan. Han skall praktisera till sjöss hela sommaren. Imorgon mönstrar han på Walleniusrederiets Faust i Göteborg, ett gigantiskt containerfartyg som transporterar bilar till Australien och Japan. Väldigt långt hemifrån… Mammahjärtat längtar redan. Men sväller också av stolthet över att sista ungen har så starka vingar. Vi klarade det, han flyger fritt!


10 veckors packning i en hand!

Kommentarer

  1. Kommentar av E. den 2 juni, 2010 kl 11:50

    J kan få lära mig att packa. När jag packar ”duktigt” visar det sig oftast att jag har packat halva utstyrslar eller helt enkelt glömt det absolut viktigaste. Packar jag mediciner glömmer jag tanborste, packar jag tandborste glömmer jag mediciner.

Kommenteringen är stängd.