7 juni, Kategori: Barnbarn, Okategoriserade

En pärla för varje barnbarn.

Tatuering är inte min grej. Det får barnen gärna ha för sig själva. Stora L har en fin tatuering av ett lejon på ena axeln och ett kinesiskt tecken för sitt namn på den andra. Store J (som just nu befinner sig som maskinelev på Walleniusrederiets Faust på väg till USA) har stora sjömansmässiga tatueringar på båda överarmarna. Det är Poseidon och kompassros och diverse andra symboler. Nu lär han väl komplettera med datum för passage av ekvatorn också.

Men örhängen gillar jag. Jag har fyra extra, en liten pärla för vart och ett av min barnbarn. Jag räknar med att komma upp till 6 – 10 pärlor. 🙂

Kommentarer

 1. Kommentar av Evelina den 7 juni, 2010 kl 08:04

  Vilken fin symbolik! Så glada de måste bli när du berättar för dom 🙂
  Kram!

 2. Kommentar av Katinka den 8 juni, 2010 kl 12:08

  Ja, de blev förvånade och lite malliga. Men gladast är nog jag över att jag kommit på ett sånt bra sätt. Jag bär deras avtryck i mitt silverarmband och har dem dessutom som små pärlor i öronen – det känns fint!

 3. Kommentar av Arja den 8 juni, 2010 kl 02:27

  Det var fint! Jag är själv mormor till tre barnbarn.

Kommenteringen är stängd.