12 juni, Kategori: Okategoriserade

Farmorsgungan!

Vi måste skaffa en gunga. När barnen var små hade vi både gungor och en hisnande rolig linbana som började på flaggstångsberget och slutade framför altanen. Man satt på en orange plastboj och åkte i svindlande fart. Det var roligt ända upp i tonåren. Gungställningen var nergrävd djupt i marken, den var av stadiga stockar och så stabil att barnen brukade binda sina ponnies i den.
Nu har jag sett den perfekta gungan! Lika rolig för Tiny som för lilla S 10 år. Den fanns på en gård i Majorna, stora L visade mig igår. Nu ska jag bara hitta den på nätet också. Svindyr antagligen men en investering i barnbarnen på lång sikt!


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

  1. Kommentar av Mirjam Haj Younes den 14 juli, 2010 kl 12:44

    Den gungan finns vid Askimsbadets camping också, kan säga dig att jag snart är 20 år men gungar fortfarande på den varje sommar, bara att ligga i den och titta på stjärnorna är underbart!..Bra investering 🙂

Kommenteringen är stängd.