12 juni, Kategori: Okategoriserade

Man borde inte sova…

Tiny 5 månader vill helst inte sova alls på dagtid. Det finns så mycket hon inte vill missa, det mesta är jätteroligt. Hon skrattar och viftar åt förtjusta expediter och tanter på stan, busar med pappa, pratar långa ramsor med sig själv och snuttekaninen.
Jag fick henne att somna en halvtimme i vagnen, kanske var det ljudet av regnet mot suffletten som till slut sövde henne. Men hon sov med ena ögat öppet som ett vaksamt djur. Plötsligt när jag tittade in i vagnen möttes jag av två stora, vidöppna ögon och ett glatt leende.
På tisdag reser hon till Kanada med N och stora L, för att hälsa på farbröder och kusiner. När hon kommer hem igen kanske hon sitter själv. Och det är dags att börja med välling!

Kommentarer

 1. Kommentar av Wojtan den 12 juni, 2010 kl 07:46

  Hej Katinka

  Så söt hon är ditt lilla barnbarn!
  Leonie sov heller nästan aldrig på dagarna och det kunde nästan bli lite jobbigt eftersom jag aldrig hann med att få saker gjorde. Däremot sov hon hela nätterna så jag ville inte klaga högt 🙂

  Kram Åsa

 2. Kommentar av Katinka den 13 juni, 2010 kl 07:03

  Ja, visst är hon! Bra att höra om din Leonie, ska förmedla det vidare eftersom BVC skrämt upp mamman lite med att Tiny sover alldeles för lite på dagen. Hon sover också hela natten.

 3. Kommentar av Frida den 15 juni, 2010 kl 03:33

  Lilla hjärtat, så söt. Och när du beskriver det där leendet ,ååhh..

  Tror det är samma med sömn som med mat. Barnen reglerar det där på egen hand. Varför skulle hon sova för lite? Min systerdotter, 2 år, sov max 40 minuter som enda vila från det att hon föddes tills idag. Och det var ingen fara med det, ja kanske för min syster då, hon var rätt trött 😉

Kommenteringen är stängd.