21 juni, Kategori: Okategoriserade

Nytt på Fråga Svärmor!

Det har varit lite glest mellan frågorna till Fråga Svärmor, men nu finns det något nytt att fundera på! http://www.alltforforaldrar.se/page/fragor-och-svar/semesterangest Vad hade du svarat?

Kommentarer

  1. Kommentar av Anita den 21 juni, 2010 kl 08:40

    Jag skulle aldrig kommit på ett så bra svar som du . Men jag skulle önskat att jag fått lite bättre råd själv i livet. När livet är som mest aktivt är det ju precis det du skriver man behöver. Tid för sig själv. Komma bort och se på livet från sidan. Och sen komma igen med nya krafter. Semestern borde ju vara just det – tid att hämta kraft, inte dränera en på mer energi. Mycket bra råd du gav!!

  2. Kommentar av Katinka den 21 juni, 2010 kl 11:59

    Tack snälla du för att du gav din syn på mitt svar! Jag får nästan aldrig någon reaktion på mina råd, så ibland känns det som att sitta och filosofera rakt ut i tomma luften! 😉 Jag tänker precis som du att jag hade behövt råd och bollplank när jag var yngre och mitt i stormens öga.Därför känns det så bra att kunna vara det där bollplanket nu och kanske hjälpa någon lite grand. Kram och tack!

Kommenteringen är stängd.