27 juni, Kategori: Okategoriserade

Konsten att ta en #paus.

Den här midsommarhelgen har det varit väldigt svårt att hålla igång bloggen. Vårt sommarhus har extremt dålig mottagning för 3G . Men jag har i alla fall fotograferat! 🙂

Och jag har upptäckt Flickr.com. Säkert helt självklart för dig som är uppväxt med MSN och MySpace och Facebook, men helt nytt för mig. Där finns också gruppen FotoSöndag, där medlemmarna varje vecka får ett tema att fotografera. Bilden postar man till Flickr (eller till gruppen? Är inte säker…) på söndag, och så har man chans att få sin bild bedömd och diskuterad av gruppmedlemmarna. Jättekul tycker jag som aldrig tidigare pratat bilder på det sättet med andra amatörfotografer.

Förra veckan var temat #paus, eller ”Din dagliga paus”. Jättesvårt tema tycker jag. Men jag bestämde mig i alla fall för två olika motiv.

#paus, #fotosondag #paus,#fotosondag

Kommentarer

Inga kommentarer än

Kommenteringen är stängd.