1 juli, Kategori: Okategoriserade

Champagnefrukost!

Imorse firade vi vid 9-fikat. Nio guldpåsar från Systemet stod på bordet, fyllda med äkta Champagne och Lindts godaste chokladkakor.

Drömmen som verkade ouppnåelig för några år sedan uppfylls med råge den 1 juli 2010 – LifeStone omsätter nu över 10 miljoner kronor per år! Åtta kvinnor på en liten ö i Bohuslän har gjort vad ingen trodde när jag startade för 13 år sedan. Det känns som en revansch, fast jag vet inte på vad. 😉

Jo förresten, jag har bevisat att drömmar och envishet ger utdelning. Det har inget med den löjliga devisen ”kvinnor kan” att göra. Jag – nej vi – har bevisat att mjuka värden som moderskärlek, nostalgi och familjeminnen också kan vara en bra affärsidé.

Jag tycker också att vi har bevisat att ett företag med bara kvinnor kan vara nog så effektivt, lönsamt, innovativt och tekniskt avancerat som vilken gubbfirma som helst. För att inte tala om trivsamt. Hos oss är det bara jag som har en sexistisk kalender på min anslagstavla. De andra vägrade använda de exemplar jag skickat efter…

 

Tack förstås till alla svenska och norska kunder som ger oss förtroendet om och om igen! Vi skålar för er och lovar fortsätta försöka överträffa både oss själva och alla förväntningar.

Kommentarer

 1. Kommentar av Familjen Korb ♡ Tvåbarnsmamma den 1 juli, 2010 kl 07:18

  Tackar! 😀
  Våran pluttis Love kom den 26:e juni.
  Har påbörjat min insamling/spargris för att ha råd med samma smycke till Love som Minna.
  Älskar mitt Lifestonesmycke så mycket att jag hade det på mej på förlossningen! 😀

 2. Kommentar av Evelina den 2 juli, 2010 kl 08:58

  Vad KUL att läsa! Bra jobbat Katinka, du är fantastisk!! Ja NI är fantastiska som nått mål och byggt upp ett så fint företag.

  Vi älskar våra halsband och jag håller med om att moderskärlek, nostalgi och familjeminnen väger tungt så jag förstår varför lifestonesmycken är så populära :-).

  Kramar!

 3. Kommentar av Katinka den 2 juli, 2010 kl 09:47

  Tack för fina kommentarer! Jag slutar aldrig att förundras över hur mycket roligt mitt jobb för med sig. Inte bara själva arbetet utan också alla nya kontakter med unga mammor(ja det existerar pappor också men de är sällsynta).Kram till er!

Kommenteringen är stängd.