16 augusti, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 97.

Hur många poäng ger du ditt liv just nu?

Kommentarer

  1. Kommentar av Cornelia den 16 augusti, 2010 kl 10:17

    Åh vilken svår fråga, jag har följt din blogg i flera månader nu och i fredags bestämde jag mig för att jag idag skulle börja svara på dina frågor.. Hm, jag tro jag ger mitt liv.. 7 poäng av 10.
    Efter ett långt förhållande är jag ledsen och sorgsen att det är slut, jag är arbetslös och ganska ensam, lite smått överviktig och bor fortfarande hemma trots att jag inte vill. Men.. jag är ändå lycklig, för några månader sen had ejag så mycket mer än jag har nu, men jag var hemskt olycklig, då var mitt liv kanske bara en 4. Men trots alla förluster på sista tiden, trots lite sorg och några kilon för mycket, har jag hittat lyckan. Så, en stark sratk 7 🙂

  2. Kommentar av Lazita den 16 augusti, 2010 kl 11:17

    en 5.a av tio.Har jobbat så skukt mkt så jag är så sliten och trött nu.men poängen kommer nog att bli högre om några dagar för idag började en tjej att jobba hos oss.Så nu kommer jag förhoppningsvis få mer tid övet till sånt som jag VILL göra

Kommenteringen är stängd.