23 augusti, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 99.

Hur kan du göra det bästa av den här dagen?

Kommentarer

 1. Kommentar av Cornelia den 23 augusti, 2010 kl 10:55

  Jag ska gå och duscha nu, är lite sen för jag var uppe länge igår men det var en underbar kväll så det gör inget. Sen ska jag klä på mig, ta bilen till posten och hämta mitt körkort, därefter blir det en liten trip med kameran, får ser var det bär.
  På tal om kameror så fotade jag lite under Lars Winnerbäcks konsert igår, vilken konsert, helt underbar kille ju, och honom har jag missat i så många år? 🙂

 2. Kommentar av Katinka den 23 augusti, 2010 kl 10:38

  Visst är det härligt att upptäcka ny musik som man gillar? Håller med om Lasse W, han är helt underbar live!

 3. Kommentar av Anita den 23 augusti, 2010 kl 02:04

  Jag håller på för fullt. Jag fotar. Ibland blir verkligheten bättre på bild, ibland inte lika bra som verkliga verkligheten. Roligt gå hem och förstora på datorn. Och se hur det blev.

 4. Kommentar av Katinka den 23 augusti, 2010 kl 10:40

  Visst är det kul, som att komma hem med en fångst.Och man vet aldrig riktigt vad man har fått med på bilderna, ibland blir man glatt överraskad. 🙂

 5. Kommentar av Ewa Evers den 23 augusti, 2010 kl 05:53

  Uppmärksam och nyfiken helt enkelt

 6. Kommentar av Katinka den 23 augusti, 2010 kl 10:41

  Ja, och positiv men utan förutfattade meningar, eller hur?

 7. Kommentar av Ewa Evers den 24 augusti, 2010 kl 08:32

  Mmm ”Varje ögonblick i livet är ett ögonblick av kraft ur vilket man kan utvinna insikt.”

 8. Kommentar av Lene den 24 augusti, 2010 kl 10:03

  Slike dager som jeg har hatt i det siste er det dessverre altfor mange av… Smerter i kropp og sjel, og sliten av det hele. Men jeg gjør alltid det beste utav mine dager. Jeg NEKTER å la meg holdes som gissel i min egen kropp og mitt eget hode! Jeg står opp, bestemmer meg for å gjøre det jeg vil – på tross av alt det koster. Jeg har bare ett liv, og det vil jeg ikke kaste bort på å ligge på en sofa eller i ei seng og sutre. Hvordan jeg gjør det beste ut av dagen? Jo… Bare ved å stå opp, treffe noen jeg er glad i, elske min familie og tenke over hvor heldig jeg er som har et så flott liv. Det finnes alltid noen som har det verre. 😉

 9. Kommentar av Katinka den 24 augusti, 2010 kl 08:39

  Lene, du är en sån hjältinna, jag hoppas många hittar till din fina blogg! Kram Katinka

 10. Kommentar av Ewa Evers den 24 augusti, 2010 kl 01:20

  I mörkret vilar ljuset

Kommenteringen är stängd.