6 september, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 103.

Hur kan du stärka dig själv idag?

Kommentarer

 1. Kommentar av Sanna den 6 september, 2010 kl 06:05

  Jag har nyligen börjat arbeta extra som krönikor för NT:s unga sidor där ungdomar skriver och tanken är att jag ska skriva om mitt föräldraskap som ung och vilka fördomar osv. jag stöter på i livet som ung förälder.

  För mig har alltid skrivandet betytt mycket och att få skriva för en så pass stor tidning som NT (Norrköpings Tidningar) ger mig styrkan att fortsätta att kämpa vidare emot min dröm om att ge ut en egen bok och starta en egen tidning i framtiden.

 2. Kommentar av Katinka den 6 september, 2010 kl 10:06

  Grattis till den fina chansen att få visa vad du kan, det finns säkert en anledning att de valde just dig. Men jag kan inte låta bli att undra över varför de ber dig fokusera på fördomar du möter som ung mamma? Du kan väl lika gärna berätta om din mammavardag ur ett positivt perspektiv. Måste det vara så hemskt att vara ung mamma? Kram och lycka till!

 3. Kommentar av Sanna den 7 september, 2010 kl 02:46

  Tack så mycket! Jag tror jag skrev lite tokigt där, det vill att jag ska skriva om fördomarna jag möter på och bemöta dom dvs. förklara att det har fel och varför osv. men självklart kommer jag även skriva om det mer positiva med att vara ung förälder osv.

Kommenteringen är stängd.