27 september, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan nr 107.

Vad får dig att känna inspiration?

Kommentarer

 1. Kommentar av Linda den 27 september, 2010 kl 07:13

  MUSIK jag måsta säga att musik ger mig mkt inspiration.använder även musik när jag mår dåligt.är nere.är glad osv.Musik får mig att tänka klart eller att orka komma igen.Musiken hjälper mig även att inspirera mig att klara jobbet att orka skapa det liv jag vill leva osv

 2. Kommentar av Katinka den 28 september, 2010 kl 10:08

  Precis så känner jag också. Musik är alltid rätt, vilken sinnesstämning man än befinner sig i.

 3. Kommentar av Ewa Evers den 29 september, 2010 kl 01:59

  Arne Isacsson, Per Liljenberg, Allan Edwall, Elvis Presley, Margareta Krook, ErnstHugo Järegård, Astrid Lindgren…..Hela gänget som numera befolkar himmelen är en enorm inspirationskälla att ösa ur. Två som lever och är så jäkla bra och inspirerande är Christina Kjellsson och Lars Winnerbäck. För att inte tala om alla dessa underbara killar Peps, Mikael, Patrik, Sven, Dan Viktor för att inte tala om sönerna Fredrik, Love och Caspar oövertrffade i att få mig att skratta tills jag gråter. Mina starka systrar alla dessa kvinnor, väninnor, mina kära målarelever… Min märkvärdigt egensinniga dotter som skriver dikter som hon sjunger så att hjärtat skälver. Men det som ger mest inspiration av allt är att sätta igång, försöka formulera, ta tjuren vid hornen och börja en process, sätta snöbollen i rullning, ge sig ut på hal is och arbeta.

 4. Kommentar av Katinka den 29 september, 2010 kl 10:55

  Jaaa, naturligtvis. För att inte tala om Evert Taube, Tage Danielsson och Tove Jansson… Christina Kjellson är ett okänt namn för mig, måste googlas. Och jag håller verkligen med dig om det där sista du skriver. Nyfikenheten på det okända när man just ska ge sig ut på nya vägar.

Kommenteringen är stängd.