8 november, Kategori: Farmorsfrågan

Farmorsfrågan 116.

Hur kan du vara extra snäll mot dig själv idag?

Kommentarer

  1. Kommentar av Mia den 10 november, 2010 kl 06:56

    Extra snäll just idag… Jo då tar jag på mig varma kläder, så jag inte fryser, tar bilen till jobbet, jag behöver inte motionera just idag.
    Jag tar lite extra lång fikarast och äter en bulle till kaffet. Sen låter jag tonåringarna fixa middagen och går själv på restaurang… (det lät ju lite knäppt, haha, men jag är faktiskt utbjuden av grannarna)
    Jag ser fram emot den här dagen, jag känner mig glad, fast lite trött. Glad för att vi igår var fem tanter på jobbet som bestämde oss för att starta ett rockband… trött för att jag inte har sovit så mycket i natt…

  2. Kommentar av Katinka den 10 november, 2010 kl 03:31

    Så kul det låter, ett rockband på jobbet! Nu blir jag riktigt avundsjuk. Din extrasnälla dag låter härlig, det är konstigt hur lite det behövs ibland för att man ska känna sig lite gladare. Kram Katinka

Kommenteringen är stängd.