10 november, Kategori: Barnbarn

Ny mormorslycka!

I februari kommer mitt 5e barnbarn! 🙂

Jag har vetat det ett tag, men varit lite rädd att ta ut någonting i förskott. Mamma A väntar sin tredje, och Lilla S och Lilla A ska bli storasystrar bägge två.

I helgen hittade de tratten till vår trasiga båttuta, och Odd kom på den lysande idén att försöka lyssna på lillasyster/lillebror. Lilla A lyckades inte höra något, men det kan förstås ha berott på ljudnivån i köket just då. Tiny har just upptäckt USA-trucken som Odd köpte till J i USA för ca 15 år sedan. Den brölar lika fruktansvärt efter alla dessa år, jag fattar inte hur batterierna har överlevt? Tiny trycker på knappen, trucken skriker: ”Ready for command!” lampan blinkar och under ett hemskt motorvrål sätter trucken iväg över köksgolvet.

Inte konstigt att bebisens hjärtslag inte kunde överrösta den kakafonin.

Kommentarer

  1. Kommentar av Dorothea - Tvillingmamma & Gravid den 10 november, 2010 kl 08:16

    oooh vad härligt! all lycka till er allihoppa 🙂

Kommenteringen är stängd.