20 november, Kategori: Foto

Studiofotografering!

Hela dagen igår fotade jag för nästa års annonskampanj för LifeStone. Det känns både pirrigt och kaxigt att kunna säga det. Så mycket har jag lärt mig på ett halvår tack vare Moderskeppet och FotoSöndag och alla kontakter det har gett, att jag nu kan ta över rollen som husfotograf för LifeStone! Det trodde jag aldrig för ett år sedan. Fantiserade inte ens om det.

Fotandet igår gick till så att jag släpade hela min utrustning till Göteborg och riggade upp en liten hemmastudio hos mamma A (tack Jens Ryden för riggningsinstruktion!) Sen droppade modellerna in – Nina, Anna och så mamma A som redan var där såklart. Plus Mirjam som assisterade med att flytta reflexskärmar, pudra blanka pannor och ta bilder med min Iphone.

Anna är så naturligt vacker så det är svårt att misslyckas. Nina och mamma A likaså. Fast jag glömde ställa om ISO från 400 så blev bilderna som tur är jätttebra.

 

Kommentarer

  1. Kommentar av Evelina den 20 november, 2010 kl 07:21

    Men gud så DUKTIG du är Katinka!!

  2. Kommentar av Katinka den 20 november, 2010 kl 11:10

    Tack snälla Evelina! Det underlättar att mina modeller är så snälla och vackra allihop 🙂

Kommenteringen är stängd.