1 december, Kategori: Okategoriserade

Strömavbrott och minus 14.

Måste fråga mamma om de där krigsvintrarna på 40-talet som var så kalla. Var det som nu? I morse vaknade vi med strömavbrott. Vi som just nu är mellan två vedpannor. Den gamla står utanför garaget i snön och den nya är på väg med lastbil från Tjeckien. Ute i verkstan fungerar i alla fall ljuset. Det är en fas som har gått, gubbarna från Vattenfall var här och tröstade oss med att de håller på att laga felet. Jag skriver mail och samlar på hög, tills jag kan skicka dem. Vedspisen i köket och kaminen i uterummet är räddningen idag. Och Iphonen förstås.


– Posted using BlogPress from my iPhone

Kommentarer

  1. Kommentar av Kicki Norman den 1 december, 2010 kl 12:36

    Hej! Du är välkommen att delta i blogguppropet. Kontakta bara mig!

Kommenteringen är stängd.