3 december, Kategori: Okategoriserade

Min nya favorit.

Idag kom ett brev som jag väntat på ganska länge. Rekommenderat. Det innehöll en guldkedja som jag har beställt till ett nytt smycke. Det är inte billigt men jag tänker unna mig det i alla fall. Jag har faktiskt inte skaffat något nytt guldsmycke sen vigselringarna. Och det är över 30 år sedan.

Det här guldhjärtat ska jag ha på mig varje dag. Den vilda bebin. Tinys lilla handavtryck från när hon var alldeles nyfödd.

Nu har jag ju fyra stycken barnbarn, på det femte. Hur ska jag vara rättvis? Det blir faktiskt för dyrt att köpa fyra stycken på en gång och inte snyggt heller att ha på sig alla samtidigt.

Det får bli en senare fråga. Det finns ju berlocker också, jag har faktiskt ett guldarmband som skujlle passa med berlocker.

Nu ska jag bara njuta av mitt nya halssmycke. Den röda stenen är en granat.

Tänk att det är mitt företag som gör såhär vackra saker. Vilken lyckost jag är.

Kommentarer

  1. Kommentar av EvaMarie den 5 december, 2010 kl 10:48

    Så himla roligt att jag hittade din blogg!!! Jag är också farmor till 5 barnbarn som är mitt allt här i livet!!!!! Har tre söner och två av dom har förärat mig dessa. Mellansonen som inte har några barn, har två underbara hundar som även de är som mina ”barnbarn”!!! Barn och barnbarn är ju verkligen livets efterrätt, vilket jag inte alls trodde innan jag blev farmor själv! Jag kommer att titta in här tätt som oftast då jag tycker bloggen är jättefin!!!!!!!! Ha en bra andra advent!!/EvaMarie

  2. Kommentar av Katinka den 5 december, 2010 kl 02:15

    Så roligt att du trivs på min blogg! Det låter som om du har samma tur som jag och kan njuta av att ge av din kärlek till dina barnbarn. Det är inte självklart har jag förstått, av alla mail till Fråga Svärmor. Vi har det bra, du och jag! 🙂

  3. Kommentar av EvaMarie den 5 december, 2010 kl 04:34

    Ja det har vi verkligen!!! Jag har underbara sonhustrur som vill att farmor skall vara med i barnbarnens vardag !!! Tala om lycka!!!

Kommenteringen är stängd.